Акумулатор + озонова процедура

ЗА ВСЕКИ ЗАКУПЕН ОТ НАС АКУМУЛАТОР СЛЕД 15 МАЙ 2012 ПОЛУЧАВАТЕ ВАУЧЕР ЗА БЕЗПЛАТНА ПРОЦЕДУРА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ И ПРЕЧИСТВАНЕ С ОЗОН НА ВЕНТИЛАЦИОННАТА СИСТЕМА И САЛОНА НА ЛЕК АВТОМОБИЛ ИЛИ ДЖИП.

Правила на промоцията

  1. Промоцията е обвързана с покупка на нов акумулатор.
  2. За всеки един закупен акумулатор получавате по един ваучер, независимо от вида и модела на акумулатора. Ваучерът се предава заедно с акумулатора.
  3. Няма ограничение за броя ползвани ваучери от едно лице.
  4. Няма ограничение процедурата да се извърши спрямо същия автомобил, за който е закупен акумулаторът.
  5. Ваучерът се ползва от приносителя.
  6. Изгубени ваучери не се възстановяват
  7. Процедурите се извършват в гр. София, ж.к. Младост 4 бл. 425А след предварително записване. В зависимост от вида на процедурата и на автомобила може да се наложи смяна на филтъра на купето. Смяната е безплатна, но филтърът е за Ваша сметка. За Ваше улеснение, осигуряваме филтри.
  8. Ваучерите важат до 31.12.2012 г.
  9. Неизползвани ваучери не се осребряват.

Телефон за записване: + 359 889 993 995

Какво представлява процедурата и какво печелите от нея

Във вентилационната система на автомобилите, особено на тези с климатик, се създават подходящи условия за развитието на редица плесени, бактерии, вируси и други микроорганизми - влага от конденза, топлина през зимата, натрупване на прах и дребни хранителни частици. Същите процеси, макар и в по-малка степен се наблюдават и в салоните на автомобилите. Така развилите се колонии от плесени и микроорганизми са източник на спори, зарази, алергени и др. във въздуха в салона и, допълнително, са причина за лошия мирис (обикновено на застояло). Тютюнопушенето в колата допълнително влошава ситуацията. А ако наскоро сте боледували или сте возили заразно болен, част от причинителите на инфекцията със сигурност са активни и са в колата, при което можете да се заразите или да се заразят Ваши близки.

По време на процедурата със специален озонов генератор създаваме висока работна концентрация на озон във вентилационната система и салона, в резултат на което осигуряваме експозиция на микроорганизмите и плесените на озон за достатъчно време за тяхното пълно унищожаване. На практика няма микроорганизъм, който да устои на озона, а и тъй като озонът безотказно разгражда клетъчните им обвивки, микроорганизмите не могат да развият резистентност спрямо него.

От друга страна, озонът също така разгражда много от молекулите на органичните съединения, усещани от човешкото обоняние като миризма - на цигари, домашни любимци и др.

И не на последно място - по време на горните процеси озонът се саморазгражда до обикновен кислород, като периодът му на полуразпадане (времето за което концентрацията му спада наполовина) е 20-30 мин.

В крайна сметка, печелите:

и всичко това по един екологично чист и природосъобразен начин.

Продължителността на процедурата е 45 мин., към които трябва да се добави и времето за смяна на филтъра (5-20 минути, в зависимост от модела на автомобила).